Industrikonsult i Ådalen AB

Västernorrlands län

Information

Industrikonsult i Ådalen AB är en verksamhet som finns i Kramfors. I Industrikonsult i Ådalen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Bengt Ivar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ingrid Pia Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Karin Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nordström, Nils Arne som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Industrikonsult i Ådalen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Industrikonsult i Ådalen AB på telefon 0661-40261.

Bolaget skall bedriva handel med industriförnödenhter för verkstadsindustrin, utföra försäljnings- och marknadsförings- uppdrag för verkstadsindustrin, bedriva försäljning av bygg- konstruktioner, äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Industrikonsult i Ådalen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Industrikonsult i Ådalen AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Kramfors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Industrikonsult i Ådalen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-15 och Industrikonsult i Ådalen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industrikonsult i Ådalen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Molin, Karin Elisabet -Persson, Bengt Ivar

Industrikonsult i Ådalen AB har 556658-4750 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.