LAJC i Kramfors AB

Västernorrlands län

Information

556650-7207 är organisationsnummer för verksamheten LAJC i Kramfors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LAJC i Kramfors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kramfors som är den kommunen som LAJC i Kramfors AB finns i.

LAJC i Kramfors AB har varit registrerat sedan 2003-10-22 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för LAJC i Kramfors AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-18.

LAJC i Kramfors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kramfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LAJC i Kramfors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LAJC i Kramfors AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6222196 eller genom brev på följande adress:
Tuvv. 5, 872 33, Kramfors

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom kopieringsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LAJC i Kramfors AB och det är Engberg, Anders Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fribäck Engberg, Lena Margaretha som är född 1963 och har titeln Suppleant, Söderström, Bengt Arne som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,