Sparenergi i Kramfors AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av ventilation, kaminer samt VVS, utföra plåtarbeten och asbetssanering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sparenergi i Kramfors AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kramfors så är Sparenergi i Kramfors AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Kramfors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kramfors och i Västernorrlands län. Redan 2002-11-04 så skapades Sparenergi i Kramfors AB och verksamheten är har F-skattsedel Sparenergi i Kramfors AB har haft det sedan 2002-11-28.

Sparenergi i Kramfors AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-28

556634-1110 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kramfors.

Just nu är Sparenergi i Kramfors AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Sparenergi i Kramfors AB så går det att nå dem via telefon på 070-3418315 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sparenergi i Kramfors AB är Svanberg, Erik Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Erik Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.