Office i Ådalen Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kramfors och Office i Ådalen Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Office i Ådalen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Office i Ådalen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Office i Ådalen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-20. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Kramfors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Office i Ådalen Aktiebolag ska trivas.

Office i Ådalen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13. I Kramfors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med kontorsutrustningar som kopiatorer och datorer, konsultationer inom kontors- och dataverksamhet, uthyrning av kontorsutrustningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Office i Ådalen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13.

Idag är Office i Ådalen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Office i Ådalen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0611-554050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bergström, Erik Inge Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Office i Ådalen Aktiebolag är Engberg, Anders Christer som är född 1961 och har titeln VD, Engberg, Anders Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Erik Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Eva Anette som är född 1954 och har titeln Suppleant, Fribäck Engberg, Lena Margaretha som är född 1963 och har titeln Suppleant, Söderström, Bengt Arne som är född 1947 och har titeln RevisorLundgren, Seth Åke som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Office i Ådalen Aktiebolag har 556631-9553 som sitt organisationsnummer.