Aluglas Vitrum AB

Västernorrlands län

Information

Aluglas Vitrum AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Kramfors som är den kommunen där Aluglas Vitrum AB finns. I Kramfors så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aluglas Vitrum AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Aluglas Vitrum AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aluglas Vitrum AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kramfors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aluglas Vitrum AB Privat, ej börsnoterat.

Aluglas Vitrum AB har idag 556613-6320 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Aluglas Vitrum AB

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av fönster och dörrar bestående av aluminium och glas inom byggsektorn. Bolaget skall även idka export och import av produktionsutrustningar och material samt export av teknisk know how för produktion av aluminiumprodukter inom byggsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aluglas Vitrum AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tervahauta, Henry Birger Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tahmasebi Aria, Pari som är född 1958 och har titeln Suppleant, .