BAXARBODEN AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kramfors och BAXARBODEN AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BAXARBODEN AB är ett av dem. Statusen för BAXARBODEN AB är att Bolaget är aktivt.

BAXARBODEN AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Kramfors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BAXARBODEN AB ska trivas.

BAXARBODEN AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-16. I Kramfors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av lyftutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BAXARBODEN AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-16.

Idag är BAXARBODEN AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med BAXARBODEN AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0612-32060.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BAXARBODEN AB är Sandin, Sten Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Karin Monika som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor, .

BAXARBODEN AB har 556588-7089 som sitt organisationsnummer.