Holmberg Partner AB

Västernorrlands län

Information

556560-2488 är organisationsnummer för bolaget Holmberg Partner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmberg Partner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kramfors som är den kommunen som Holmberg Partner AB finns i.

Holmberg Partner AB har varit registrerat sedan 1998-09-28 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmberg Partner AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Holmberg Partner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kramfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Holmberg Partner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Bengt Johan -Holmberg, Klas Erik -Holmberg, Lars Martin

Vill ni komma i kontakt med Holmberg Partner AB så kan ni göra det på telefon genom 0612-22435 eller genom brev på följande adress:
Borgarg. 21, 870 52, Nyland

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet ha försäljning av kontorsinredning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmberg Partner AB och det är Holmberg, Klas Erik som är född 1963 och har titeln VD, Holmberg, Klas Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Mats Folke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Bengt Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Ingrid Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Lars Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Karin Agneta Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Holmberg, Lena Cristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Holmberg, Monica Ann som är född 1959 och har titeln SuppleantHolmberg, Åsa Mira Gunvor som är född 1965 och har titeln SuppleantÖster, Carl Bertil som är född 1961 och har titeln SuppleantMellander, Stig Ove som är född 1948 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor