Vitech Virkeshantering Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556548-0638 är organisationsnummer för företaget Vitech Virkeshantering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vitech Virkeshantering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kramfors som är den kommunen som Vitech Virkeshantering Aktiebolag finns i.

Vitech Virkeshantering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-11-18 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vitech Virkeshantering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Vitech Virkeshantering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kramfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vitech Virkeshantering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Vitech Virkeshantering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0612-22850 eller genom brev på följande adress:
Fågelv. 8, 870 52, Nyland

Bolaget skall driva utveckling, konstruktion och försäljning av utrustning till skogsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vitech Virkeshantering Aktiebolag och det är Moritz, Jarl Holger Gunnar som är född 1951 och har titeln Extern VD, Lindwall, Thomas Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Oldén, Stefan Anders Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor,