Hammarlinds Plåtslageri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Hammarlinds Plåtslageri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kramfors här finns det många olika Aktiebolag. Hammarlinds Plåtslageri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Kramfors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Hammarlinds Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556494-1572.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0612-22133 alternativt besöka eller skicka post till Hammarlinds Plåtslageri Aktiebolag på följande adress Biskopsg. 3, 870 52, Nyland.

Hammarlinds Plåtslageri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Hammarlinds Plåtslageri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Magnusson, Kjell Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsplåtslageri och idka därmed förenlig verksamhet.