SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Kramfors finns det ett Aktiebolag som heter SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag i Västernorrlands län. Kramfors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1993-02-12 så har SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag varit registrerat. Idag är SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Dockstav. 26, 870 33, Docksta. Vi ni istället prata med SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag så kan ni göra det på 0613-40455.

Bolaget skall driva såväl längdåknings- som alpina anläggningar i anslutning till Skulebacken ävensom bedriva turist- och idrottsverksamhet i Höga Kusten samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Näslund, Hans Erik Arvid som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Garbom, Birgitta Elisabet som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Lars Henrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedin, Jan Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigren, Kent Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotÖstman, Vivi Anna-Lena som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bölenius, Per Anders som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lundgren, Karl Roger Stefan som är född 1957 och har titeln SuppleantViberg, Jan Erik som är född 1949 och har titeln SuppleantAsplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln RevisorBDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Näslund, Hans Erik Arvid -Vigren, Kent Anders .

SKULEBERGETS FRITID Aktiebolag har 556462-3113 som sitt organisationsnummer.