Klädextra i Lunde Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556461-7388 är organisationsnummer för företaget Klädextra i Lunde Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klädextra i Lunde Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kramfors som är den kommunen som Klädextra i Lunde Aktiebolag finns i.

Klädextra i Lunde Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-11 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klädextra i Lunde Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Klädextra i Lunde Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kramfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klädextra i Lunde Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Klädextra i Lunde Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0612-32120 eller genom brev på följande adress:
Stenhagsv. 4, 872 63, Lunde

Bolaget skall bedriva handel med kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klädextra i Lunde Aktiebolag och det är Lundberg, Kent Tommy Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bylund, Marie Helen som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor,