ReCarrier System AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kramfors och ReCarrier System AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ReCarrier System AB är ett av dem. Statusen för ReCarrier System AB är att Bolaget är inaktivt.

ReCarrier System AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Kramfors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ReCarrier System AB ska trivas.

I Kramfors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och marknadsföring av lager- och materialhanteringssystem och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ReCarrier System AB inte är momsregistrerat.

Idag är ReCarrier System AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med ReCarrier System AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0612-21090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Könberg, Lars Erik Örjan.

De som är på något sätt har med ReCarrier System AB är Könberg, Lars Erik Örjan som är född 1944 och har titeln VD, Könberg, Lars Erik Örjan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Leif Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gemvik, Martin Olof Max som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor.

ReCarrier System AB har 556400-1377 som sitt organisationsnummer.