KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556389-0820 är organisationsnummer för bolaget KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kramfors som är den kommunen som KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag finns i.

KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-05 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kramfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0612-10402 eller genom brev på följande adress:
Biblioteksg. 1, 872 30, Kramfors

Bolaget skall handla med sportartiklar och fritidskläder samt driva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KenTinn Sport & Fritid Aktiebolag och det är Sjödahl, Kent Ebbe som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Solveig Catrine som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundgren, Lars Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,