Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet samt försäljning av färg, tapeter och golv, tillbehör till konsumenter och näringsidkare och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kramfors så är Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Kramfors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kramfors och i Västernorrlands län. Redan 1989-04-12 så skapades Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB och verksamheten är har F-skattsedel Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB har haft det sedan 2001-11-28.

Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-28

556356-2080 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kramfors.

Just nu är Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB så går det att nå dem via telefon på 0612-13750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Westman, Knut Erik -Westman, Åsa Marie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB är Westman, Knut Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westman, Åsa Marie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Eivor Linnea som är född 1948 och har titeln Suppleant, Westman, Nils Anders som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Mellander, Stig Ove som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .