Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556333-4472 är organisationsnummer för verksamheten Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kramfors som är den kommunen som Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag finns i.

Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-09 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kramfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0613-10028 eller genom brev på följande adress:
Sundbrog. 9, 870 32, Ullånger

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nylén & Näsholm Bygg Aktiebolag och det är Näsholm, Lars Anders som är född 1952 och har titeln VD, Näsholm, Lars Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsholm, Per Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanholm, Britta Helene som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor