Ullångers Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Ullångers Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kramfors. Det är nämligen den kommunen som Ullångers Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ullångers Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ullångers Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1988-01-15. Men sedan 1988-01-01 så har Ullångers Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Äskjav. 9 A, 870 32, Ullånger. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ullångers Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0613-10089.

Kramfors arbetar för att verksamheter som Ullångers Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ullångers Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall utföra lastbilstransporter samt utföra schakt- och planeringsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ullångers Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsgren, Erik Rune -Forsgren, Leif Ivar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ullångers Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Forsgren, Leif Ivar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsgren, Erik Rune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Gerd Magna Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Forsgren, Siv Anita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Revidacta Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant.Höglund, Eva Elisabet som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ullångers Åkeri Aktiebolag är 556316-4523.