Docksta Invest AB

Västernorrlands län

Information

Docksta Invest AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Kramfors som är den kommunen där Docksta Invest AB finns. I Kramfors så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Docksta Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Docksta Invest AB har haft sedan 1994-01-01. Docksta Invest AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Docksta Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Margaretav. 4, 894 30, Själevad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0660-299734.

Kramfors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Docksta Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Docksta Invest AB har idag 556311-9626 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Docksta Invest AB

Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av maskiner inom restaurang- och dagligvarubranschen samt båtar och tillbehör i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

I Docksta Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Näslund, Jan Olof Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Åsa Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Falck, Maria Amanda som är född 1977 och har titeln Revisor, Hörnblad Nilsson, Anna Eva Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor.