Docksta Järn Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Docksta Järn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kramfors här finns det många olika Aktiebolag. Docksta Järn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Kramfors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Docksta Järn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556240-5075.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0613-40076 alternativt besöka eller skicka post till Docksta Järn Aktiebolag på följande adress Dockstav. 27, 870 33, Docksta.

Docksta Järn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Docksta Järn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Näslund, Hans Erik Arvid som är född 1947 och har titeln Suppleant , Näslund, Maria Kristina som är född 1917 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med järn och byggnadsvaror samt därmed förenlig verksamhet.