Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors)

Västernorrlands län

Information

I Kramfors finns det ett Aktiebolag som heter Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors). Det finns flera företag som liknar Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors) i Västernorrlands län. Kramfors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1978-05-08 så har Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors) varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors) så kan man gör det genom att posta ett brev till Aspåsv. 18, 872 43, Kramfors. Vi ni istället prata med Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors) så kan ni göra det på 0612-718080.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sjöberg, Johan Anders Magnus som är född 1964 och har titeln VD, Sjöberg, Johan Anders Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Lars Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Sven Gustaf Truls Emanuel som är född 1989 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Varuhallen i Kramfors Aktiebolag (Ica Kvantum Kramfors) har 556196-9295 som sitt organisationsnummer.