Aktiebolaget Strömbergs Grävmaskiner

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Aktiebolaget Strömbergs Grävmaskiner. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kramfors här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Strömbergs Grävmaskiner tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Kramfors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Strömbergs Grävmaskiner är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556128-0560.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0612-13007 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Strömbergs Grävmaskiner på följande adress Kajv., 872 36, Kramfors.

Aktiebolaget Strömbergs Grävmaskiner är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Strömbergs Grävmaskiner så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra entreprenadarbeten i grävmaskinbranschen och tävlingsverksamhet med hästar samt idka därmed förenlig verksamhet.