Skog Sjuttio Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Kramfors finns det ett Aktiebolag som heter Skog Sjuttio Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Skog Sjuttio Aktiebolag i Västernorrlands län. Kramfors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skog Sjuttio Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1961-03-07 så har Skog Sjuttio Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skog Sjuttio Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Skog Sjuttio Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Skog Sjuttio Aktiebolag så kan ni göra det på 0612-718700.

Bolaget skall driva affärsverksamhet med skogsprodukter och energisortiment, vilket även kan innefatta förädling av skogs- och träprodukter till värme. Verksamheten kan även omfatta inköp och drift av pannanläggningar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Söderström, Erik Olov Mårten som är född 1957 och har titeln VD, Söderström, Erik Olov Mårten som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils-Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmlund, Aleksandra som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Anna Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Anders som är född 1957 och har titeln SuppleantSkogh, Björn Ingvar som är född 1952 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Engblom Eriksson, Lena Marianne som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Söderström, Erik Olov Mårten .

Skog Sjuttio Aktiebolag har 556077-5933 som sitt organisationsnummer.