Salong Fina Fötter i Kramfors

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kramfors och Salong Fina Fötter i Kramfors är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Salong Fina Fötter i Kramfors är ett av dem. Statusen för Salong Fina Fötter i Kramfors är att Bolaget är aktivt.

Salong Fina Fötter i Kramfors är ett Enskild firma och skapades 2001-09-27. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Kramfors där företaget finns i jobbar för att företag som Salong Fina Fötter i Kramfors ska trivas.

Salong Fina Fötter i Kramfors är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24. I Kramfors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fotvårdsmottagning. Försäljning av fotvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Fina Fötter i Kramfors är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-28.

Idag är Salong Fina Fötter i Kramfors och det finns flera företag som är det idag i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Salong Fina Fötter i Kramfors så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0612-12299.

.

De som är på något sätt har med Salong Fina Fötter i Kramfors är Jonsson, Ann-Katrin som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Fina Fötter i Kramfors har 521018-XXXX som sitt organisationsnummer.