Ullångers Handelsträdgård

Västernorrlands län

Information

521009-XXXX är organisationsnummer för företaget Ullångers Handelsträdgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ullångers Handelsträdgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kramfors som är den kommunen som Ullångers Handelsträdgård finns i.

Ullångers Handelsträdgård har varit registrerat sedan 1997-02-17 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ullångers Handelsträdgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ullångers Handelsträdgård är och det finns flera bolag i Kramfors som också är .

Firmatecknare för Ullångers Handelsträdgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ullångers Handelsträdgård så kan ni göra det på telefon genom 0620-24248 eller genom brev på följande adress:

Produktion och handel med växter och i branschen förekommande produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ullångers Handelsträdgård och det är Bodén, Nils Yngve som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,