Bollsta Värme och Cisternreparationer

Västernorrlands län

Information

Bollsta Värme och Cisternreparationer är ett av många verksamheter som finns i Kramfors. Det är nämligen den kommunen som Bollsta Värme och Cisternreparationer finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bollsta Värme och Cisternreparationer är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-02-29.

Bollsta Värme och Cisternreparationer som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2000-03-03. Men sedan 2000-09-01 så har Bollsta Värme och Cisternreparationer varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bollsta Värme och Cisternreparationer så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6386160.

Kramfors arbetar för att verksamheter som Bollsta Värme och Cisternreparationer ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bollsta Värme och Cisternreparationer. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Handel med allt inom VVS-branchen, såsom värmepannor, ackumulatortankar. Installation av värmepannor och ackumulatortankar, reparationer av oljecisterner, demonteringar av gamla oljecisterner, tillverkning av nya oljecisterner.

Firmatecknare för Bollsta Värme och Cisternreparationer är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bollsta Värme och Cisternreparationer och det är följande personer, Melander, Jan Olof Ingemar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bollsta Värme och Cisternreparationer är 481223-XXXX.