Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors

Västernorrlands län

Information

Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Kramfors som är den kommunen där Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors finns. I Kramfors så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors har haft sedan 2006-04-20. Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0922-13540.

Kramfors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors har idag 470921-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors

Firman skall bedriva fot- och skönhetsvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Sirpas Hudvårdscenter i Kramfors så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Luukkonen, Sirpa Marja Kaarina som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .