Revisionsfirma Anders Hellström

Västernorrlands län

Information

470415-XXXX är organisationsnummer för bolaget Revisionsfirma Anders Hellström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Revisionsfirma Anders Hellström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kramfors som är den kommunen som Revisionsfirma Anders Hellström finns i.

Revisionsfirma Anders Hellström har varit registrerat sedan 2000-11-14 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Revisionsfirma Anders Hellström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Revisionsfirma Anders Hellström är och det finns flera bolag i Kramfors som också är .

Firmatecknare för Revisionsfirma Anders Hellström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Revisionsfirma Anders Hellström så kan ni göra det på telefon genom 070-6864243 eller genom brev på följande adress:

Revision, redovisningstjänst, skatte- och ekonomiska konsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Revisionsfirma Anders Hellström och det är Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,