R.F. Skog & Teknik

Västernorrlands län

Information

R.F. Skog & Teknik är ett av många bolag som finns i Kramfors. Det är nämligen den kommunen som R.F. Skog & Teknik finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

R.F. Skog & Teknik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

R.F. Skog & Teknik som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1992-04-10. Men sedan 1999-01-01 så har R.F. Skog & Teknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R.F. Skog & Teknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0613-10047.

Kramfors arbetar för att bolag som R.F. Skog & Teknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för R.F. Skog & Teknik. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Konsultverksamhet i skogliga frågor, inköp och förmedling av skogsprodukter, skogsvårdsarbete. import och försäljning av elektronik. försäljning av minikraftverk och kottklängmaskiner.

Firmatecknare för R.F. Skog & Teknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R.F. Skog & Teknik och det är följande personer, Forsgren, Rolf Evert som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för R.F. Skog & Teknik är 330326-XXXX.