Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik

Västernorrlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kramfors och Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik är ett Handelsbolag och skapades 1974-07-19. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Kramfors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik ska trivas.

Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kramfors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av byggnadssnickerier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik och det finns flera verksamheter som är det idag i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0612-13362.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik är Scherman, Kjell Göran som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Såthes Snickeri AB som är född och har titeln Bolagsman, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor, .

Handelsbolaget Såthes Snickerifabrik har 988400-2107 som sitt organisationsnummer.