Klubbans Auktioner Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

I Kramfors finns det ett Handelsbolag som heter Klubbans Auktioner Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Klubbans Auktioner Handelsbolag i Västernorrlands län. Kramfors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Klubbans Auktioner Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-18 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2001-05-11 så har Klubbans Auktioner Handelsbolag varit registrerat och sedan 2002-02-18 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Klubbans Auktioner Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Klubbans Auktioner Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Klubbans Auktioner Handelsbolag så kan ni göra det på .

Auktioner, auktionsuppdrag. Inköp av dödsbon och antikviteter, handel med dessa samt därtill hörande verksamhet. Utstädning av dödsbon.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Märta Kristin som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Näsström, Karl-Ivar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Klubbans Auktioner Handelsbolag har 969677-8464 som sitt organisationsnummer.