H & H Häst Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

916961-2612 är organisationsnummer för företaget H & H Häst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H & H Häst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kramfors som är den kommunen som H & H Häst Handelsbolag finns i.

H & H Häst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-06-18 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för H & H Häst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

H & H Häst Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kramfors som också är .

Firmatecknare för H & H Häst Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med H & H Häst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Norrland 404, 872 95, Lugnvik

Tränings-, tävlings- och uppfödningsverksamhet med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H & H Häst Handelsbolag och det är Näsholm, Hans Peter som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Näsholm, Marie Helen som är född 1965 och har titeln Bolagsman,