Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet

Västernorrlands län

Information

916588-2342 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kramfors som är den kommunen som Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet finns i.

Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet har varit registrerat sedan 1987-05-26 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet är och det finns flera verksamheter i Kramfors som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ödsg. 17, 872 36, Kramfors

Förvaltning av affärsfastighet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Ödsbackens Fastighet och det är Bohman, Astrid Monika Irene som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Sundqvist, Rolf Ivar som är född 1949 och har titeln Bolagsman,