Bostadsrättsföreningen Banken

Västernorrlands län

Information

788400-0089 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Banken. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Banken är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Kramfors som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Banken finns i.

Bostadsrättsföreningen Banken har varit registrerat sedan 1978-11-28 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Banken så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Bostadsrättsföreningen Banken är och det finns flera bolag i Kramfors som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Banken är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Banken så kan ni göra det på telefon genom 0612-15520 eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvärva och förvalta hus i Kramfors kommun och att inom egendomen åt medlemmarna upplåta lägenheter med nyttjanderätt under obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Banken och det är Andersson, Katarina Elisabeth Heléne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pia Charlotte som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Kjell Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordvall, Matts Ola som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Åmell, Erik Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Jerry som är född 1971 och har titeln SuppleantÅkermark, Nils Hjalmar som är född 1934 och har titeln Suppleant,