Bo Kas-tell Demo produkter

Västernorrlands län

Information

I Kramfors finns det ett Enskild firma som heter Bo Kas-tell Demo produkter. Det finns flera bolag som liknar Bo Kas-tell Demo produkter i Västernorrlands län. Kramfors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bo Kas-tell Demo produkter är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-10 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2006-10-04 så har Bo Kas-tell Demo produkter varit registrerat och sedan 2007-05-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bo Kas-tell Demo produkter och det finns fler bolag som är det i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Bo Kas-tell Demo produkter så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bo Kas-tell Demo produkter så kan ni göra det på 0613-40376.

Import och försäljning av asiatiska produkter såsom motordrivna fyrhjulingar, jacuzzi, husgeråd, byggverktyg, träsnickerier. Internetförsäljning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vestin, Lars Lennart som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bo Kas-tell Demo produkter har 690701-XXXX som sitt organisationsnummer.