Dackes Kapitalvaruhus

Västernorrlands län

Information

670614-XXXX är organisationsnummer för företaget Dackes Kapitalvaruhus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dackes Kapitalvaruhus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kramfors som är den kommunen som Dackes Kapitalvaruhus finns i.

Dackes Kapitalvaruhus har varit registrerat sedan 1997-12-18 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dackes Kapitalvaruhus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Dackes Kapitalvaruhus är och det finns flera bolag i Kramfors som också är .

Firmatecknare för Dackes Kapitalvaruhus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dackes Kapitalvaruhus så kan ni göra det på telefon genom 0612-33516 eller genom brev på följande adress:

Detaljförsäljning av kapitalvaror (vitvaror).

Det finns olika personer som har en koppling med Dackes Kapitalvaruhus och det är Karlstedt, Kjell Tommy som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,