MB-huset

Västernorrlands län

Information

MB-huset är en verksamhet som finns i Kramfors. I MB-huset finns det lite olika personer som är förknippade och det är Näsman, Sara Nancy Christina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sjölund, Per Arne Jan som är född 1959 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med MB-huset så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MB-huset på telefon 0613-10052.

Tillverkning , handel och reparation av fordon och reservdelar samt entreprenad- och konsultverksamhet inom bygg och VVS- branschen. Socionomtjänster, alternativbehandlingar samt försäljning av hälsoprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är MB-huset av bolagstypen Enskild firma.

MB-huset är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Kramfors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MB-huset innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och MB-huset är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MB-huset så är det följande:

MB-huset har 670103-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.