Nybbes Alltjänst

Västernorrlands län

Information

I Kramfors finns det ett Enskild firma som heter Nybbes Alltjänst. Det finns flera bolag som liknar Nybbes Alltjänst i Västernorrlands län. Kramfors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nybbes Alltjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-02 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2006-12-04 så har Nybbes Alltjänst varit registrerat och sedan 2006-11-02 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nybbes Alltjänst och det finns fler bolag som är det i Kramfors.

Vill man komma i kontakt med Nybbes Alltjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nybbes Alltjänst så kan ni göra det på 070-6245169.

Svetsning av smideskonstruktioner och montagearbeten. Reparationer inom mekanisk verkstadsindustri, transportsektorn och byggsektorn. Försäljning av byggmaterial och material till den mekaniska verkstaden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nyberg, Sven Stefan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Nybbes Alltjänst har 630623-XXXX som sitt organisationsnummer.