Muskelvärksta'n Ullånger

Västernorrlands län

Information

Muskelvärksta'n Ullånger är ett av många bolag som finns i Kramfors. Det är nämligen den kommunen som Muskelvärksta'n Ullånger finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Muskelvärksta'n Ullånger är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-08-03.

Muskelvärksta'n Ullånger som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2001-08-15. Men sedan 2001-08-03 så har Muskelvärksta'n Ullånger varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Muskelvärksta'n Ullånger så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kramfors arbetar för att bolag som Muskelvärksta'n Ullånger ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Muskelvärksta'n Ullånger. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Massage, energimassage. Försäljning av varor i anknytning till verksamheten. Kurser, föreläsning, personlig utveckling, städning. Alternativa behandlingar. Träningsverksamhet.

Firmatecknare för Muskelvärksta'n Ullånger är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Muskelvärksta'n Ullånger och det är följande personer, Nyberg, Monica som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Muskelvärksta'n Ullånger är 610116-XXXX.